20th Century Boys – Fan art.

Urasawa és una de les grans icones del Manga Seinen. Sempre havia sentit a parlar de Monster i de petita havia vist l’anime de Cinturó Negre però no va ser fins que la Sara em va dur a una exposició sobre aquest autor que realment m’hi vaig fixar. I vaig quedar fascinada davant la seva obra, que us ho digui la Sara, que em volia emportar l’exposició sencera a casa. 

A part del gran nivel tècnic em vaig trobar cara a cara amb l’obra d’algú fascinat per la gent, per les seves expressions i per la música. No em va costar gens empatitzar amb tot allò perquè m’agrada exactament el mateix. I vaig sortir d’aquella exposició sentint una comprensió brutal, fent saltets d’alegria i sentint-me la fan número 1 d’Urasawa sense haver llegit cap dels seus manga. 

Aquell sentiment va quedar allà com un súper bon record del viatge amb la Sara fins que em vaig traslladar a França i les eleccions franceses em van donar un motiu per començar a llegir un dels meus mangas preferits, 20th Century boys. 

Adjunto sota 3 pàgines de còmic/diari personal que vaig fer sobre aquell moment.